Ryzyko wystąpienia reakcji alergicznych w przypadku stosowania ziół i przypraw.
Ryzyko wystąpienia reakcji alergicznych w przypadku stosowania ziół i przypraw | ||
niewielkie | średnie | wysokie |
bylica, chrzan, cząber, estragon, gałka muszkatołowa, goździki, imbir, kardamon, liść laurowy, majeranek, pieprz biały, pietruszka, rozmaryn, szafran, szałwia, trybula, tymianek, wanilia | bazylia, cynamon, jałowiec, kminek, papryka słodka, pieprz czarny, ziarna gorczycy, zioła prowansalskie | anyż, curry, czosnek, kolendra, oregano, papryka ostra, pieprz kajeński, pieprz zielony, koper włoski |
Powiązane artykuły
Popularne
Inne
- Choroba afektywna dwubiegunowa
- Prolaktyna
- Surowe współczynniki zachorowalności i umieralności z powodu nowotworów złośliwych kobiet w Polsce (na podstawie danych Krajowego Rejestru Nowotworów za 2004 rok).
- Plemnik
- Środki czyszczące do użytku domowego
- Ucho
- Kleszczowe zapalenie mózgu
- Czy dysgerminoma może dawać przerzuty do wątroby?
- Zapalenia tęczówki i ciała rzęskowego
Komentarze (0)
Dodaj swój komentarz